Medisch de Technologieco. van Peking Himalayagebergte, Ltd

                       Het Vlaggeschipopslag van Himalayagebergte

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)
  • Product Details

Het vacuüm velashape voor het vet verwijderingslichaam de contouren aangeven van en gezicht enz. die functioneert met 4 hanpieces opheffen

Verified Supplier

beijing

Gedetailleerde productomschrijving
handpieces: 4 Stuks Rf-waaier: 0-100W
Principe: Vacuum+Roller+RF+LED+IR frequentie: 50W, 10HZ
Fuction: vette verwijdering, sellulite vermindering Elektrovereisten: 110V±10%, 50~60HZ of 220V±10%, 50~60HZ

Het vacuüm velashape voor het vet verwijderingslichaam de contouren aangeven van en gezicht enz. die functioneert met 4 hanpieces opheffen

 

Vacuümprincipe:

Slim4 keurt het vermageringsdieetinstrument de meest geavanceerde negatieve de druktechnologie van de hoge snelheidsturbine, en innovatieve driedimensionele omzettingstechnologie goed, die met de rolas van het microcomputerspaander gecontroleerde octrooi combineren, en heeft anti-geocentric effect op de huid aantrekken. Het aantrekken van en het outspreading van het vezelachtige bindweefsel van verschillende schorsen, door de ritmische massage en effectief opsplitsings het onderhuidse vet en verminderen celweefselaccumulatie van vet, gebruik van de octrooien om rol verschillende delen van het lichaam diep te masseren, vette laag in dermis, curium ter sprake brengen en onderhuids, en geven micro-vascular lymfatische schepen vrij tegelijkertijd, bevorderend metabolisme en om vette cellen in een passieve beweging te maken aan vette zuren, zelfs binnen de cellen van toxine, ook om van lymfatisch systeem worden geëlimineerd in vitro, verbetert detoxitication fuction van wel vier keer. Kan manueel worden gedaan of een andere instrumenten kunnen niet de perfecte resultaten bereiken. Tegelijkertijd, is de huid meer elastiek en glans. Het is de het „beheers“ deskundige gezonde van het lichaamsbeeldhouwwerk.

 

Vóór & na:

Het vacuüm velashape voor het vet verwijderingslichaam de contouren aangeven van en gezicht enz. die functioneert met 4 hanpieces opheffen

 

Effect vijf voor perfect vermageringsdieetmateriaal:

1. Algemeen lichaamsvermageringsdieet, om de armen, dijen, benen aan te halen, heupen, taille en achterministerie, en buikspieren, die perfect lichaam remodelleren.

2. Verbeter effectief variërende graden van Sinaasappelschilorganisatie.

3. Doe regelmatige aërobe oefening automatisch op de huid, verminder snel druk, onderdruk pijn (zoals gezamenlijke pijn, heupjicht), en verminder moeheid.

4. Het lichaam van metabolisch afval dat door diepe en hoge intensiteit van lymfatische drainage, aan systemische lymfeontgifting wordt uitgesloten, die de doeltreffendheid van sub-gezondheidsstaat verbeteren.

5. De activering van celcyclus en bevordert metabolisme, zodat verhoging 130% van het collageen en elastische vezelhyperplasia, en herschikt in een ordelijke manier en verbetert de het verouderen huid, en herstelt flexibiliteit en glans.

 

Technische Beschrijvingen:

Principe Vacuum+Roller+RF+LED+IR
Rf-Macht 50W, 10HZ
Handpiece 4 stukken
LEIDENE lampwaaier 0-10
Rf-waaier 0-100W
Rolsnelheid 1-10
Zuigingswaaier 0-100
Zuigingstijdsbereik 500-2000ms
Laat leeglopen tijdsbereik 0-2000ms
Verrichtingsinterface 8.4“ de Ware Kleur LCD van TFT
Elektrovereisten 110V±10%, 50~60HZ of 220V±10%, 50~60HZ
Het verschepen grootte (W*d*H) 39*37*140cm
Het verschepen gewicht 51KG

 

Voordelen:

1) Heeft Ce-Certificaat. Goedgekeurd FDA. Zowel zijn de kwaliteit als de functies gewaarborgd.

2) Hoofdzakelijk gebruikt voor Lichaam Vermageringsdieet en het Vormen, Verwijdering van Cellulite, Rimpels, Zwangerschapsstrepen, enz.

3) Integreert Bipolaire Radiofrequentie, Regelbare Vacuüm, Infrarode, Automatische Massage 4 technologieën.

4) Heeft aantrekkelijke 10,4 hoog duim - - ontvankelijk en high-resolution Touch screen. Geoptimaliseerde nieuwe UI. Bijgewerkte Nieuwe Verrichtingssoftware. Zeer geschikt te werken.

5) Heeft 2 behandelingshoofden. Allebei worden gecontroleerd door behandelingshoofden zelf en het touche screen. De veiligheid is gewaarborgd.

6) Nauwkeurige output van energie, controle In real time, Verrichtingsglansmachine, Vrij Lawaai!

7) Het grote behandelingshoofd wordt hoofdzakelijk gebruikt voor behandeling op groot-vierkante huid zoals rug en buik. Het kleine behandelingshoofd wordt hoofdzakelijk gebruikt voor behandeling op klein-vierkante huid zoals gezicht en hals. Zowel van de 2 behandeling gelijktijdig hebben de hoofden het werk van rf, van het Vacuüm, Infrared als Massage.

 

Het vacuüm velashape voor het vet verwijderingslichaam de contouren aangeven van en gezicht enz. die functioneert met 4 hanpieces opheffen

 

Onthaal aan China
Firmanaam: Medisch de Technologieco. van Peking Himalayagebergte, Ltd

Contactgegevens
Beijing himalaya Medical Technology Co.,ltd

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)